Programma

Ziya zal ons als eerste artiest muzikaal ontvangen. Hij zal ons vermaken en de meezingers op zijn hand krijgen.

Gedurende de avond zal hij achtergrondmuziek en/of verzoeknummers spelen vanaf zijn 2 (vinyl) draaitafels. En natuurlijk zullen de bekende nummers uit het oprichtingsjaar 1979 niet ontbreken. 

ziya
Doe activiteit

''Foto booth''

Een van de aandenkens aan deze avond zal mede mogelijk gemaakt worden dankzij Faber en zijn Green Screen. Een super leuke interactieve photobooth. Uiteraard worden de foto’s gebrand en gaan ze dezelfde avond nog mee naar huis

Fabers-Photobooth-Henry-Faber-1024x684

Storyline van HCA

Daarnaast komt Niek Boes. Hij is “The art of voice”. De geluiden van alledag, welke hij met zijn stem weet te maken, zijn niet van echt te onderscheiden. Zijn show is een aaneenschakeling van gedaanteverwisselingen, kleine conferences, grappige interacties met het publiek, muziek en vertederende momenten met geluiden als indrukwekkende rode (Holland Colours) draad. 

Niek Boes Euro Entertainment

Optredens

Verder is er ook een spectaculair optreden van de band “de Coronas”. Ze zijn één van de beste bands van Nederland. Het is Nederlands grootste Jukebox. 

Hierna komt er een special guest. Hij is wereldberoemd (in Nederland) en zorgt voor een geweldige afsluiter.  

Persfoto-De-Coronas-2023-Paul-BergenRGB-scaled

Laat weten of je er bij bent

Hier vind je het aanmeldformulier. Zorg dat deze voor 28 februari is ingevuld. Mocht dit niet lukken, gaan wij ervan uit dat je niet komt. 

Aanmeldformulier 45 jaar HCA

Vul jouw gegevens in